A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csapata

BME Solar Boat Team

Megállapodás a Como Yachts-al

2015. június 15. - solarboatteam

A napokban sikerült megállapodni a Como Yachts vállalattal arról, hogy a hajótest a cég szakértelmének bevonásával, műhelyének és gyártóberendezéseinek segítségével készülhet. Csapatunk már több megbeszélésen is részt vett, melyeken bemutatta terveit a cég vezetőségének, és közösen új ötletek is kidolgozásra kerültek.

photo_18-05-15_16_54_03.jpg

Bővebben a Como Yachts-ról:

A 2011-ben alapított Como Yachts luxus motorcsónakok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, amelyeket élvonalbeli technológiával, úttörő designnal, a környezeti fenntarthatóságra odafigyelve hoz létre. A hagyományos és a kortárs elemeket egyaránt használja a tervezésnél. A COMO hajók rendkívüli mobilitása a hajótest alacsonyabb ellenállásának és a legmodernebb gyártástechnológiának köszönhető kisebb súlynak tulajdonítható. A hajótest „szendvics” szerkezettel rendelkező szénszálas epoxi kompozit szerkezet, mely vákuuminfúziós technológiával készül. Továbbá könnyű dízelmotorokkal, vagy a legújabb lítiumos akkumulátorral és egyedi készítésű motorral hajtott. 

A COMO legnagyobb újítása, melyet a 21. század ihletett, hogy a hajók iPad alapú vezérléssel működnek; ez és a rendkívüli belső kialakítás – az elegáns megoldások, süllyeszthető kikötőbika és beépített kapaszkodó – teszi exkluzív és egyedi élménnyé az utazást.

Az új Como Yachts figyelembe veszi a környezet védelmét és a fenntarthatóságot, ugyanakkor különleges termékeket biztosít egyedi ügyfeleinek.

Tavaly a Como Yacts elhozta a Zöld Szalag verseny első helyét (videó itt található a versenyről). 

További információk: http://comoyachts.com/en/home - a honlapon bárki megszerkesztheti álmai hajóját ;)

Megtalálhatóak a Facebook-on is: https://www.facebook.com/comoyachts

A bejegyzés trackback címe:

https://solarboatteam.blog.hu/api/trackback/id/tr187504202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása