A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csapata

BME Solar Boat Team

Tapasztalatok az Ipar Napjai kiállításon

2015. június 04. - solarboatteam

Csaknem 15 ezren látogattak ki az Ipar Napjai - MACH-TECH kiállításra, hogy megtekintsék a gépipar (és a hozzá szorosan kapcsolódó iparágak) fellegvárát. A látogatók között volt csapatunk is.

Május 12. és 15. között világmárkák, multinacionális cégek, hazai és külföldi kis- és középvállalatok mutatták be technikai újdonságaikat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban – több mint ezer tonna gép (a kisebb robotoktól kezdve a CNC élhajlítókig) várta az érdeklődő szakmai közönséget.

Idén minden eddiginél több, összesen 19 ország 385 cége engedett betekintést ipari tevékenységébe. Néhány ország – köztük Tajvan, Németország és Ausztria – közösségi standdal jelentkezett, vagyis a vállalatok az adott ország támogatásával mutatták be technológiájukat. A kéziszerszámok, munkavédelmi felszerelések, CAD rendszerek, logisztika képviselői mellett szerszámgép gyártók és forgalmazók, valamint a szakmai sajtó legnagyobbjai képviselték magukat a rendezvényen.

Csapatunk tervei és céljai által sikeresnek ígérkező kapcsolatokat kötött; közel 45 cégnek mutatta be személyesen terveit és az elkészül 3D-s hajó modellt. A vezetők figyelemmel és érdeklődéssel hallgatták ötleteinket, számos támogatóra is sikerült szert tennünk a kiállításon.

20150514_152441.jpg

Reméljük jövőre már a kész hajóval vehetünk részt a rendezvény színes forgatagában!

20150514_152613.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://solarboatteam.blog.hu/api/trackback/id/tr637504204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása