A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csapata

Budapest Boat Show 2018

...ahol ismét érdemes volt kikötni

2018. március 17. - BME Solar Boat Team

A BME Solar Boat Team-mel is találkozhattak a 27. Budapest Boathow-ra kilátogatók

 Budapest Boat Show szervezőinek köszönhetően ismét a kiállítók között lehettünk az ország legnagyobb szárazföldi kikötőjében. Az immár 27. alkalommal megrendezett eseményen persze a BME Solar Boat Team napelemes hajóján Rosanán kívül is volt látnivaló, hiszen a 77 kiállító által bemutatott több, mint 100 megtekinthető hajó és a különböző kiegészítőket bemutató standok a HUNGEXPO két pavilonjában terültek el.

1.jpg

Aki kinézelődte magát az sem unatkozott a hajózás és vízi sportok szezonnyitóján. Olyan izgalmas programok közül válogathatott, mint például a Programsziget szárazföldi vitorlás szimulátora, a 40 m2 -es bemutató medencében tartott gőzhajó és vitorlásmodell bemutató, vagy a próbavitorlázás. Ezeken felül érdekes, színvonalas, szakmai előadások várták az érdeklődőket a GENERALI Kikötő Színpadon. Ennek keretében csapatunk is felkérést kapott egy rövid prezentációra, amely során Kiss Norbert csapatkapitány és Horváth László szimulációs csoportvezető az elmúlt versenyszezon eredményeit és az idei hajó technikai kihívásait és a csapat idei céljait ismertette a közönségnek egy jó hangulatú előadás keretében.

2.jpg

A BME Solar Boat Team természetesen nem csak ebben a szűk egy órában, hanem a Show egész ideje alatt szeretettel várta az érdeklődőket. Standunknál a csapat különböző tagjai folyamatosan készen álltak, hogy bármilyen felmerülő kérdésre válaszoljanak.

Ezúton is szeretnénk megköszönni ezt a nagyszerű lehetőséget!

Koncepcio 26... Sokszor az egyszerűnek tűnő dolgok is hosszú-hosszú órák eredményei, de nem is merünk lehetetlent! A múlt hétvégén közösen dolgoztunk a hajó egyes tervein, már alig várjuk hogy elkezdődhessen a gyártási folyamat ;) #bme #bmesolarboatteam #brainstorming #workinghard #conceptof2018

22427314_1873847846278279_2145467444322369536_n.jpg_640x425

bme_solar_team készítette ezt a képet.