A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csapata

BME Solar Boat Team

Egy kis külsőség

2017. március 14. - K.Dorothy

A csapat 2014-es alakulásától kezdve kiemelt szempontot képviselt az egységes arculat kialakítására való törekvés. Ehhez kapcsolódóan az első lépések a BME Solar Boat Team logó létrehozására, valamint a színvilág kialakítására irányultak. Az egyszerűnek és egyben nagyszerűnek szánt papírhajó logó mellett tudatosan a zöld, fehér, szürke színekre esett a csapat választása. A harmonikus összkép megteremtésén túl, a zöld szín hivatott képviselni a megújuló energiát, valamint a környezettudatosságot, a fehér a letisztultságot és a frissességet, míg a szürke a komolyságot. A BME Solar Boat Team arculat részeként, minden a csapat külső megjelenéséhez tartozó elem az előbb említett színeket viseli magán, akárcsak Rosana és mi csapattagok is.

 polo_1.jpg

A tavalyi év folyamán a Védőfelszerélesek.hu-nak köszönhetően elkészültek az első csapatpólók, melyeket büszkén viselhettünk már a hollandiai és a monte-carloi versenyeken. A figyelemfelkeltő zöld pólók által nem csak egységesen jelenhettünk meg, de mindenki számára egyértelmű volt, hogy az ugyancsak zöld hajótesttel ellátott Rosana kihez is tartozik. Büszkén hirdettük magunkon, hogy mi a BME Solar Boat Team csapata vagyunk.

Idén a Pólóközpont jóvoltából a Budapest Boat Show-n már egy új, szürke színösszeállításban képviselhettük és népszerűsíthettük Rosanat, valamint a csapatot. Az új design részeként a pólókra felkerültek a csapat működését és fejlődését elősegítő támogatók logói, a saját papírhajó emblémánk mellett. A változtatás célja a tiszteletünk és az együttműködésünk egyértelmű külső kifejezése minden támogatónk irányába, hiszen nélkülük nem valósulhatott volna meg a projektünk ilyen formában.

polo_2.jpg

Mind a Budapest Boat Show-n, mind pedig a további megjelenéseink alkalmával a professzionális külső megjelenést erősítik a Displayház támogatásával elkészült stand dekor elemek. A hajó paramétereit bemutató táblák, valamint a roll up amellett, hogy látványos formában informálják az érdeklődőket, professzionálisabb összképet és további megjelenési felületet biztosítottak a csapatunk számára.

 

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a csapatunkba fektetett bizalmat és a támogatást.

A bejegyzés trackback címe:

https://solarboatteam.blog.hu/api/trackback/id/tr7412338983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása