A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csapata

BME Solar Boat Team

A projekt bemutatása 4. rész - A marketing és a költségvetés

2015. július 20. - solarboatteam

Folytatódik a projekt különböző területeinek ismertetése, ebben a bejegyzésben olvashattok a mérnöki munka hátterében zajló egyéb feladatokról. 

corp20140709-d2-207.png

Marketing és gazdasági feladatok 

Csapatunknak a hajó megépítéséhez, valamint a korábbi bekezdésekben bemutatott műszaki tartalom meghatározásához, fejlesztéséhez nélkülözhetetlen szüksége van szponzorokra és támogatókra. Ennek következtében nagy hangsúlyt fektetünk a csapat megjelenésére, kapcsolataira, pénzügyi és gazdasági mutatóira, jogi formájára, kötelezettségeinek és jogainak dokumentálására, mindezt a projektvezetés feladatai mellett. A marketing és gazdasági feladatok irányítója Kun Levente Alex a Műszaki Egyetem Gépészmérnök MSc. Hallgatója, munkájában segíti Treszkai Aliz, a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Vezetés és Szervezés mesterszakos hallgatója. Idén szeptember a csapat gazdasági területe két új taggal bővült, Horváth Kinga az BME Építész Karának hallgatója és Nagy Dániel Gépészmérnök MSc. hallgató szeptembertől aktívan részt vesznek a szponzorokkal kapcsolatos tevékenységeinkben és eseményeink szervezésében.

Köszönet illeti Kovács István tanársegédet a Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszékről, aki gazdasági, pénzügyi és projektvezetési tanácsokkal látott el bennünket; valamint Dr. Simongáti Győzőt, a Vasúti Járművek, Repülőgép és Hajók Tanszékének tanszékvezető helyettesét és docensét, aki szintén nélkülözhetetlen tanácsokat adott projektvezetés területén. 

Munkánkat többek között Marczinkó Ágnes, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem volt Pénzügy és Számvitel mesterszakos hallgatója segítette, aki a költségvetés rejtelmeibe avatott be minket.

Projektünk indítása során nagy segítséget nyújtott csapatunknak a Budapesti Műszaki Egyetem Gépész Szakkollégiumának Design Szakosztálya, azon belül is Wetzl Adél és Antal Csilla Ipari termék- és formatervező mérnök hallgatók. Az ő kreativitásukkal és segítségükkel készült el a csapat arculata.

A bejegyzés trackback címe:

https://solarboatteam.blog.hu/api/trackback/id/tr207504190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása